Søg

Vores superhjerner har brug for pauser

Selv små pauser kan gøre godt for krop og sjæl i vores travle liv. Vores hjerner har brug for pauserne, men mange holder dem ikke.


Vi tror vi giver hjernen en pause ved at tale med kollegaer, opdatere os på sociale medier eller se nyheder, men det er ikke en god pause for hjernen.


Jeg holder (pt gratis) foredrag om de gode pauser for hjernen og tilbyder forløb for virksomheder, hvor medarbejderne får inspiration til at holde gode pauser for hjernen.


På under 15 minutter kan både krop og sjæl få det bedre. For nylig har forskere fundet frem til, at blot 1 minuts fokus på åndedrættet kan bryde en stresscirkel og give øget ro og overblik.


Læs mere på www.mind-break eller kontakt mig på info@mind-break.com, 28400071, hvis det lyder interessant for din virksomhed. Jeg tilbyder også lydfiler med guidede pauser, individuel træning i mindfulness og healing, stille vandringer mm.4 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Bekymrer du dig meget?

Jeg møder rigtig mange, der fortæller at de har rigtig mange bekymrede tanker, og at de bliver trætte af det. Så du er ikke alene om dine bekymringer! Det er helt almen menneskeligt at bekymre sig. Fa

Mind Break v. Benedicte Due

info@mind-break.com

28400071

CVR 35313982

Forretningsbetingelser

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2019 Mind Break/Benedicte Due