Søg

Taknemmelighed giver glæde

I disse corona tider kan der været mange negative tanker pga fx tristhed, usikkerhed, angst og afsavn. Et mindfulness tips der kan hjælpe til at løfte humøret og bringe glæden tilbage er at være taknemmelig😇


Start og slut dagen med at tænke på 3 ting, du er taknemmelig for.


Det kan virke akavet i starten, men det er fordi din hjerne ikke er vant til det. Hvis du har lyst, kan du sige det højt eller skrive det ned i en taknemmelighed dagbog. I starten kan det virke som om, der er få ting, men efterhånden vil du få øjnene op for flere ting😊

Jeg er fx taknemmelig for

* at opleve foråret igen

*at vejret på det sidste har været så godt

* at jeg har mulighed for at arbejde hjemmefra i disse dage

*at jeg møder så mange søde og åbne mennesker (med afstand)

*at jeg har en dejlig familie og skønne venner

* at min gamle hund stadig har det ok

* at min krop er sund og rask

*at jeg kan udlever mine største hobbyer: skøjte, danse og være i naturen (udlandsrejserne må vente lidt)

* at jeg har mulighed for at dele mindfulness tips og undervise i det

* at jeg bor i et demokratisk land med stor grad af tryghed


Du kan få flere tips ved at tilmelde dig nyhedsbrevet på www.mind-break.com/nyhedsbrev1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Bekymrer du dig meget?

Jeg møder rigtig mange, der fortæller at de har rigtig mange bekymrede tanker, og at de bliver trætte af det. Så du er ikke alene om dine bekymringer! Det er helt almen menneskeligt at bekymre sig. Fa

Få ro i dine tanker på et øjeblik!

Kender du det, at du bliver nervøs, din krop spænder op og du får tanker om alt muligt der kan gå galt? Jeg kender det! Fx var jeg i IKEA for nylig, og følte mig slet ikke tryg ved de mange mennesker,

Mind Break v. Benedicte Due

info@mind-break.com

28400071

CVR 35313982

Forretningsbetingelser

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2019 Mind Break/Benedicte Due