Søg

Tænk positivt - og lev meget længere

Den engelske læge Michael Mosley fortæller på DR2 om forskningsresultater, der viser, at hvis man har en positiv indstilling til livet, så lever man i gennemsnit 7½ år længere!


Mange af os bekymrer os rigtig meget, ofte om ting der aldrig bliver til virkelighed, og mange tænker meget negativt om sig selv og andre.


Kom til gratis undervisning og lær hvordan du kan lære at tænke positivt.

“Du er hvad du tænker!” Denne simple, men rammende talemåde antyder, at alt hvad vi siger, gør og føler har oprindelse i sindet. Menneskesindets energi er en af de stærkeste, men mindst forståede energiressourcer i universet. Når vi forstår og udnytter denne energi, besidder vi nøglen til lykke og tilfredshed, samt til at forbedre vore relationer og vores situation.


Positiv tænkning: Gør dit sind til din bedste ven

Hvad jeg tænker om mig selv, og hvordan jeg bruger mit sind, påvirker umiddelbart mit forhold både til mig selv og andre. Tillid, kærlighed, respekt, forståelse og god kommunikation karakteriserer ethvert godt forhold. Er jeg min egen gode ven og kammerat?


Tanker er som frø. Kærlige og glade tanker skaber smukke blomster og nærende frugter. På den anden side kan tanker være ondskabsfulde og nedtrykkende og skabe smertefulde torne og giftigt ukrudt. Vi kan mestre vores liv ved at skabe gode og nærende frugter, som giver os den største glæde og tilfredshed.


Kursus i positiv tænkning

Formålet med kurset i positiv tænkning er at give forståelse for tankens natur. Man lærer metoder til at være mere positiv og konstruktiv hjemme, på arbejdet og i dine forhold. Kurset inkluderer emner som:

- At forstå tankens natur

- At lære sindet at kende

- At tage kontrol over livets oplevelser

- At udvikle selvtillid

- At skabe ens egen realitet

- At gøre hverdagen til en positiv oplevelse


Tilmeld dig her68 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Bekymrer du dig meget?

Jeg møder rigtig mange, der fortæller at de har rigtig mange bekymrede tanker, og at de bliver trætte af det. Så du er ikke alene om dine bekymringer! Det er helt almen menneskeligt at bekymre sig. Fa

Mind Break v. Benedicte Due

info@mind-break.com

28400071

CVR 35313982

Forretningsbetingelser

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2019 Mind Break/Benedicte Due