Søg

Svært at meditere?

Synes du tankerne myldrer frem, når du prøver at meditere? Tankerne vil blive langsommere og der vil komme længere mellemrum mellem tankerne efterhånden som du øver dig, men indtil da kan det være rigtig godt at træne sindet i at holde pause i små doser. Langt de fleste af os er jo vant til at tænke fra vi står op og til vi sover. Så kan det jo være svært pludselig at stoppe op, selvom vi meget gerne vil.


For at træne sindet langsomt op kan det være gavnligt at koncentrere sig lidt, og så holde en lille pause - og så forfra. Det er som om sindet godt kan affinde sig med at være stille i et lille stykke tid, når det ved at der kommer en pause lige om lidt. Og nogle gange oplever vi, at det er i pausen vi er mest koncentrerede.


Jeg har indtalt en meditation på ca. 13 minutter der guider dig igennem en koncentreret meditation med mange pauser ind i mellem. Den kan købes for 25 kr på www.mind-break.com/shop.


God fornøjelse


15 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Bekymrer du dig meget?

Jeg møder rigtig mange, der fortæller at de har rigtig mange bekymrede tanker, og at de bliver trætte af det. Så du er ikke alene om dine bekymringer! Det er helt almen menneskeligt at bekymre sig. Fa

Mind Break v. Benedicte Due

info@mind-break.com

28400071

CVR 35313982

Forretningsbetingelser

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2019 Mind Break/Benedicte Due