Søg

Pauser er altså ikke farlige!!! De er dejlige ;-)

Før i tiden var der masser af pauser. Der var formiddagspausen, frokostpausen, eftermiddagspausen. Pausen når vi transporterede os selv fra sted til sted, i køen i supermarkedet, i bilkøen, foran stoplyset, ved printeren og kaffemaskinen, når der ikke var noget godt på de få tv-kanaler, som der var dengang.....


Men situationen er en helt anden nu. Mange steder er der ikke pauser på arbejdet, måske ud over frokosten, som mange endda springer over eller spiser mens de arbejder. Og når vi er på farten, er det ofte med headset på eller radioen i gang og vi lytter til musik eller noget andet. Når vi står i kø, kommer smartphonen hurtigt frem, det kunne jo være der var kommet noget nyt spændende. Og vi er ved at drukne i tilbud via tv, som altid har noget lokkende.


Men hvad er det vi nyder ved ferier? Er det ikke at sidde og kigge på livet omkring os, på naturen og menneskene? Lytte til fugle, vinden og se på omgivelserne. Dyppe tæerne i sand og vand, indånde den friske luft? Lade tankerne flyde og fange en god idé. Læse en spændende bog, tale med et nyt menneske.


Det går vi glip af i hverdagen, hvor vi farer afsted fra det ene møde til det andet, fra den ene aktivitet til den anden og med ord og billeder i hovedet hele tiden.


Og egentlig er det meget nemt. Løft hovedet fra pc/tablet/mobil og kig ud af vinduet, gå en tur i naturen og kig dig omkring, hils på folk du møder, og nyd pauserne hvor du bare venter til at slappe af. Der er ingen der kræver af dig, at du er aktiv hele tiden. Det kan ingen af os holde til i længden. Så lad være med at kræve det af dig selv ;-)

Foto: MejFoto0 visninger

Mind Break v. Benedicte Due

info@mind-break.com

28400071

CVR 35313982

Forretningsbetingelser

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2019 Mind Break/Benedicte Due