Søg

Mindful - også efter ferien

Jeg er netop vendt tilbage til arbejdet efter ferien, og tænker på hvor vigtigt det er, at bevare de ting, der gjorde ferien dejlig. Som fx. at sove længe nok. De fleste af os sover i færre timer på hverdage end i weekender og i ferier. Du kan afgøre, hvor mange timer du har brug for ved at se hvor mange timer du sover, når du har ferie.


Mens jeg har haft ferie, har jeg siddet ned foran en pc utrolig lidt. Men min hverdag er domineret af stillesiddende arbejde foran pc - ligesom rigtig mange andre. Jeg plejer at mærke skiftet ved at jeg får ondt i nakke og skuldre. Derfor har jeg bestilt tid til massage et par dage efter jeg er vendt tilbage fra ferien. Jeg har også et hæve-sænke bord, som jeg har vænnet mig til at stå ved.


Hvis der er mulighed for det, så benytter jeg også de mange små pauser der trods alt er i hverdagen til mindfulness øvelser. Fx når jeg venter på kaffen, holder for rødt, tager toget, venter på printeren osv. osv. Når man først får øjnene op for pauserne, så er der faktisk mange. Vi har bare vænnet os til at udfylde pauserne ved at checke vores mobil. Dopaminkikkene er jo dejlige - men de dræner vores hjerner. Læg mobilen væk - helst i et andet rum, og check den kun når du har behov. Undersøgelser viser, at det er ikke nok at lægge skærmen nedad, lægge mobilen i tasken, på lydløs eller slukke den. Det er, når mobilen er i nærheden af os, at vi lader os forstyrre af den.


En anden mulighed er at lukke helt eller delvist for nyhedsstrømmen. De fleste nyheder har intet med os at gøre, og vi kan ikke gøre noget ved dem.


Jeg hører også en mindfulness meditation i toget til og fra arbejde. Mine dage er meget anderledes gode, når jeg får det gjort. En god meditation at starte med, specielt efter en ferie, er en kropsafspænding, ligesom mange kender det fra yoga.


Jeg har indtalt en kropsafsændingsmeditation, som du kan købe for blot 25 kr her: https://www.mind-break.com/shop.


Til virksomheder tilbyder jeg foredrag og kurser i mindfulness og gode pauser for hjernen. Og til private tilbyder jeg individuel rådgivning vha. mindfulness, healing og skærpet intution, meditationer og stille vandringer. Se alle tilbud her: https://www.mind-break.com/jegtilbyder


Benedicte Due

28400071

info@mind-break.com

www.mind-break.com

www.facebook.com/mindbreakcom

www.instagram.com/mindbreakcom

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Bekymrer du dig meget?

Jeg møder rigtig mange, der fortæller at de har rigtig mange bekymrede tanker, og at de bliver trætte af det. Så du er ikke alene om dine bekymringer! Det er helt almen menneskeligt at bekymre sig. Fa

Lær at styre dine tanker og følelser med mindfulness

Har du vildt mange tanker? Bekymrer du dig meget? Styrer dine tanker dit liv, gør dig træt og ked af det? Vil du gerne have mere ro, mere glæde og overskud? Så kom på mindfulness kursus d. 8.8 eller 1

Få ro i dine tanker på et øjeblik!

Kender du det, at du bliver nervøs, din krop spænder op og du får tanker om alt muligt der kan gå galt? Jeg kender det! Fx var jeg i IKEA for nylig, og følte mig slet ikke tryg ved de mange mennesker,

Mind Break v. Benedicte Due

info@mind-break.com

28400071

CVR 35313982

Forretningsbetingelser

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2019 Mind Break/Benedicte Due