Søg

Har du 1 minut?

Opdateret: 11. feb. 2019


Kender du følelsen af at have MEGA TRAVLT og være VILDT STRESSET? Og kunne du godt tænke dig MERE RO? Så læs med her.


Alle kan afsætte 1 minut et par gange om dagen. Tænk over det - du går på toilettet, du sørger for at spise og drikke, så der er tid til små pauser .


Fx kan du tage en pause når du henter kaffe, henter et print, går i kantinen, holder for rødt i trafikken, står i køen i butikken, når du tanker benzin, når du cykler, når du.... listen bliver længere og længere, jo mere opmærksom du bliver på, hvor mange bitte små pauser, der egentlig er i løbet af en dag.

Det kræver "blot" at du bliver opmærksom på muligheden og at du bruger den godt. I stedet for at blive irriteret over at skulle vente og føle dig endnu mere stresset, så nyd en god pause. LAD VÆRE med at tale med andre eller opdatere dig på smartphonen. Det kan vente - det giver dig nemlig ikke den hjernepause, du søger.


Træk vejret dybt, gerne 6 gange, lad din opmærksomhed hvile på åndedrættets bevægelser. I denne mørke tid kan det være rart at forestille sig, at du bliver fyldt op af solskin, at mærke varmen på og i din krop og mærke hvordan du slapper af - ligesom du gør på en skøn sommerdag. Når du ikke har mere tid, så læg mærke til lydene omkring dig, mærk underlaget og vend din opmærksomhed igen mod verden udenfor. Prøv at tag den dejlige ro med dig i din hverdag.


Jeg hjælper medarbejdere i virksomheder med at holde gode hjernepauser i løbet af arbejdsdagen. På 10-15 minutter bliver hjernen "resat" og medarbejderne får ny energi, ro og overblik og energien holder resten af dagen. Pauserne holdes sammen med andre interesserede kollegaer på et fast tidspunkt og jeg guider pausen. Det eneste medarbejderne skal gøre er at møde op. Det kræver blot et mødelokale og ledelsens opbakning. Og jeg holder et gratis oplæg på ½ time om de gode hjernepauser som optakt til et forløb, hvor I introduceres til flere forskellige måder at holde gode hjernepauser.


Kontakt mig, hvis du synes det lyder interessant på info@mind-break.com eller 28400071. Du kan også læse mere her: www.mind-break.com.0 visninger

Mind Break v. Benedicte Due

info@mind-break.com

28400071

CVR 35313982

Forretningsbetingelser

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2019 Mind Break/Benedicte Due