Søg

Fra Disrupt or Die til Care or Die

Disrupt or Die er blevet til Care or Die tema på Techfestival i København. Fordi vi bliver afbrudt konstant af opdateringer og er blevet afhængige. Vi bliver mindre produktive på arbejdet, vi bliver mere impulsstyrede og vores nervesystem belastes ved konstant at være online. Vores instinkt er at reagere på alle impulserne.


Mindfulness kan hjælpe, men kræver at vi bliver bevidste om hvad IT gør ved os. Christiane Vejlø interviewer bla. Thomas Madsen Mygdal i Electronista fra d. 7.9, der fortæller at før var IT et værktøj, nu er det i vores miljø - og vi har brug for at lære at håndtere det.


Forskere kan måle at mindfulness pauser er gode for hjernen. Hvis vi tror vi tager en pause ved at surfe på digitale medier, så kan de måle at det stresser os endnu mere. Pauser er nødvendige - og stilhed og refleksion.


Men IT kan også hjælpe fx i form af mindfulness apps.

Det er meget nemmere at holde pauser, når vi er flere der gør det og bliver guidet til at holde gode mindfulness pauser.Men det kræver at nogen gør det. Og det gør jeg ved at højne bevidstheden gennem foredrag og ved at guide mindfulness pauser for medarbejdere i virksomheder.

Læs mere på www.mind-break.com7 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Bekymrer du dig meget?

Jeg møder rigtig mange, der fortæller at de har rigtig mange bekymrede tanker, og at de bliver trætte af det. Så du er ikke alene om dine bekymringer! Det er helt almen menneskeligt at bekymre sig. Fa

Mind Break v. Benedicte Due

info@mind-break.com

28400071

CVR 35313982

Forretningsbetingelser

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2019 Mind Break/Benedicte Due