Søg

Få ro i dine tanker på et øjeblik!

Kender du det, at du bliver nervøs, din krop spænder op og du får tanker om alt muligt der kan gå galt? Jeg kender det! Fx var jeg i IKEA for nylig, og følte mig slet ikke tryg ved de mange mennesker, selvom der blevet taget alle mulige forholdsregler i disse coronatider så som god afstand mellem folk, vagter der vejledte folk og håndsprit rigtig mange steder. På parkeringspladsen var jeg ved at vende om, da jeg så den lange kø udenfor. Men der var en vare, som jeg meget gerne skulle have med hjem. Så jeg brugte et par "powermantra", som jeg tit bruger, når jeg kan mærke, at jeg bliver nervøs.

Jeg tænkte "Jeg er ro" og "Jeg er tryg".

Og efter et par gentagelser, så var mit nervesystem helt i ro igen og jeg kunne roligt gå rundt i butikken. Faktisk blev det en helt god oplevelse ;-)

Vi kan fodre vores underbevidsthed med bevidste positive tanker og på den måde styre (nogle) af vores oplevelser.

Hvis jeg i stedet var vendt om, fordi jeg blev nervøs, havde jeg ikke havde fået den vare jeg havde brug for, men værre endnu så havde jeg sået en dårlig oplevelse. Ved at anerkende, at det blot var tanker - og vide, at tanker kan vendes - så endte jeg både med min vare og med en god oplevelse.

Jeg bruger det også inden fx møder, som jeg ikke ser frem til. Så tænker jeg "det bliver et godt og udbytterigt møde". Og det bliver det oftest.

Prøv det - og skriv gerne om dine erfaringer <3

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10 gratis mindfulness tips her: www.mind-break.com/nyhedsbrev

På lørdag d. 16.5.20 underviser jeg gratis online i Positiv tænkning fra kl. 10-12.30. Her kan du lære mere om at blive gode venner med dine tanker. Du kan tilmelde dig her: http://brahmakumaris.dk/events/positiv-taenkning-endagskursus-5/

På lørdag d. 23.5.20 kan du opleve en guided mindfulness vandring i naturen ved Præstø fra kl. 14-16 for kun 100 kr med god afstand mellem deltagerne. Du kan tilmelde dig her: www.mind-break.com/bookings-checkout/mindfulness-i-naturen-med-afstand-1

Kombiner det evt. med et besøg i den hyggelige Præstø by, Rone Klint eller en tur til Møn.

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Bekymrer du dig meget?

Jeg møder rigtig mange, der fortæller at de har rigtig mange bekymrede tanker, og at de bliver trætte af det. Så du er ikke alene om dine bekymringer! Det er helt almen menneskeligt at bekymre sig. Fa

Mind Break v. Benedicte Due

info@mind-break.com

28400071

CVR 35313982

Forretningsbetingelser

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2019 Mind Break/Benedicte Due