Søg

Er du træt, ukoncentreret og overrumplet af dagens indtryk om eftermiddagen? Stort set hver dag?Kommer du træt hjem og har ikke energi til det, du egentlig har lyst til?


Forskning viser, at vi i gennemsnit kun fokuserer på den opgave vi har foran os 46,9% pga afbrydelser. Tallet er endnu lavere, når vi er trætte i hovedet.


Tænk hvis du i stedet kunne holde en god pause på 10-15 min og vende tilbage til arbejdet med energi, ro i hovedet og bedre overblik - og komme hjem med energi og overskud.


Det er muligt vha Mind Break, korte guidede pauser for hjernen. Det er slet ikke ligegyldigt hvordan du holder pausen. Mange tror en snak med kollegaen over en kop kaffe eller opdatere sig med nyheder er en pause, men det trætter blot hjernen endnu mere.


For nylig guidede jeg en pause, hvor deltagerne skulle forestille sig, at solen varmede dem op. En ny deltager sagder "hvor er jeg priviligeret over at arbejde et sted, hvor man kan blive guidet i hjernepauser".


Det er svært for de fleste at holde gode pauser alene, men ved at pausen holdes sammen med andre og er guidet, så skal medarbejderne blot møde op.


Kontakt mig for en uforpligtende snak om mulighederne i din virksomhed på 28400071, info@mind-break.com eller se her: www.mind-break.com8 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Bekymrer du dig meget?

Jeg møder rigtig mange, der fortæller at de har rigtig mange bekymrede tanker, og at de bliver trætte af det. Så du er ikke alene om dine bekymringer! Det er helt almen menneskeligt at bekymre sig. Fa

Mind Break v. Benedicte Due

info@mind-break.com

28400071

CVR 35313982

Forretningsbetingelser

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2019 Mind Break/Benedicte Due