Søg

Engelske skolebørn lærer mindfulness

Det engelske undervisningsministerium planlægger at undervise skolebørn i mindfulness. Hvor er det fantastisk!


Og mindfulness er ved at indfinde sig på flere og flere arbejdspladser i mange lande. Ikke kun for at reducere stress, men også for at medarbejderne bliver mere kreative, effektive, engagerede og glade. Selv bitte små gode hjernepauser i løbet af arbejdsdagen kan hurtigt gøre underværker. Prøv fx at kigge ud af vinduet i nogle minutter, se på træer, natur og himlen og træk vejret dybt mindst 6 gange. Så forstår kroppen, at det er tid til at slappe af. Eller gå en kort tur fx i frokostpausen, gerne hvor der er natur. Vi har så godt af at være i naturen.


Eller gør noget helt modsat. Din hjerne og krop vil elske det. Byt rundt på kniv og gaffel til frokost, skriv dit navn og adresse baglæns, tegn/skriv med modsatte hånd, gå baglæns og eller ned ad trapper. Tag en anden vej til eller fra arbejde. Mulighederne er uendelige.


https://thriveglobal.com/stories/a-mental-health-trial-in-england-will-teach-thousands-of-children-about-mindfulness-and-well-being/?utm_content=bufferaa2c1&utm_medium=Arianna&utm_source=LinkedIn0 visninger

Mind Break v. Benedicte Due

info@mind-break.com

28400071

CVR 35313982

Forretningsbetingelser

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2019 Mind Break/Benedicte Due