Søg

Du er ikke dine tanker og følelser. Du har tanker og følelser

Du er ikke dine tanker og følelser. Du har tanker og følelser. Og de kommer og går ligesom skyerne på himlen. Det er for mig at se den vigtigste lærdom i mindfulness. Nogle gange skinner solen og du har dejlige og fredelige tanker. Nogle gange er det overskyet og du går og ruger over noget. Andre gange er der storm og følelser og tanker er i kog. Så uanset hvilken følelse eller tanke du har, vil den ændre sig - hvis du giver den mulighed for det. Jo mere du ser tanker og følelser som noget der blot passerer, jo nemmere er det at være i dem.


Mange af os identificerer os med vores tanker og følelser. Det er derfor vi tager dem så alvorligt. Men de skifter hele tiden, og det er en af grundene til at vi har så travlt med at håndtere dem. Og vores tanker og følelser påvirker vores handlinger, ord og bliver med tiden vores personlighed. Mange ved ikke, at deres tanker påvirker dem. Men prøv blot at forestil dig, at du bider i en skive citron. De fleste oplever en reaktion i kroppen. Nogle bliver tørre i munden, andre kan mærke saft. Men det var blot en tanke! Alligevel påvirkede den hvordan du følte det. Nedenunder alle tankerne og følelserne er der ro, glæde, taknemmelighed og styrke. Du kan lære at få kontakt til det stabile center i dig. Lyder det for vildt? Du kan også lære det. Det er faktisk nemt. Det skal blot øves indtil det bliver en god vane.


Jeg har mange tilbud, som måske kan hjælpe dig til et liv med mere mindfulness. Måske er der en idé til en julegave, du kan forære til en kær?

- Mindfulness meditationer, som du kan downloade og høre når du har tid og lyst:www.mind-break.com/shop

- Mindfulness kurser og retreats både i Danmark og i udlandet: www.mind-break.com/jegtilbyder

- Online kursus i at håndtere e-mails og møder mindfuldt: www.mind-break.com/shop

Desuden kommer der flere mindfulness gåture i foråret og jeg tilbyder individuel mindfulness træning kombineret med healing og clairvoyance.

Følg med ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev: www.mind-break.com/nyhedsbrev

Så får du også en gave med 10 gratis mindfulness tips.8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Bekymrer du dig meget?

Jeg møder rigtig mange, der fortæller at de har rigtig mange bekymrede tanker, og at de bliver trætte af det. Så du er ikke alene om dine bekymringer! Det er helt almen menneskeligt at bekymre sig. Fa

Få ro i dine tanker på et øjeblik!

Kender du det, at du bliver nervøs, din krop spænder op og du får tanker om alt muligt der kan gå galt? Jeg kender det! Fx var jeg i IKEA for nylig, og følte mig slet ikke tryg ved de mange mennesker,

Mind Break v. Benedicte Due

info@mind-break.com

28400071

CVR 35313982

Forretningsbetingelser

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2019 Mind Break/Benedicte Due