Søg

Det er helt utroligt som mindfulness teknikkerne kan give styrke, overblik og ro på kort tid!

Opdateret: 28. maj 2018

Under en mind break fortalte jeg om teknikken "labelling" eller "noting", altså hvor man sætter navn på en følelse, når den opstår. Videnskabelige resultater viser, at det reducerer følelsen af fx angst med 50%!


En kursist fortalte han havde brugt det ift. vrede. Så snart han sagde "vrede" til sig selv, så var han slet ikke så vred mere. Det var han rigtig glad for, fordi vreden gik mest ud over ham selv.

Jeg brugte det ifm. et møde, hvor jeg blev nervøs. Jeg tænkte "nervøs" og straks nærmest forsvandt nervøsiteten.


Du kan lære meget mere om mindfulness teknikker ved at kontakte Mind Break eller tilmelde dig til bloggen.


Persondatapolitik

Når du booker hos Mind Break, giver du samtykke til, at jeg registrerer og opbevarer din mail, dit navn og dit telefonnummer til brug for aftalen og for at kunne give dig besked ved aflysninger mv. Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til tredjepart. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg har registreret om dig. Du kan desuden til enhver tid bede om at få dem rettet eller slettet. Henvendelse herom skal ske til: info@mind-break.com. Mind Break benytter tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på Mind Breaks vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Mind Break anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse i henhold til gældende lovgivning. Du kan læse nærmere om min databeskyttelsepolitik på hjemmesiden under Om Mind Break.

Foto: MejFoto v. Mejbritt Ræbild

0 visninger

Mind Break v. Benedicte Due

info@mind-break.com

28400071

CVR 35313982

Forretningsbetingelser

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2019 Mind Break/Benedicte Due