Jeg tilbyder

Stille og positivt sind

Introduktion til nemme og praktiske teknikker for at få et mere stille og positivt sind vha. mindfulness, meditation og positiv tænkning.

25.11 eller 10.12 kl. 17-19 i Vallensbæk Kultur og Borgerhus.

Tilmeld til introduktionskursus d. 25.11 eller 10.12.20

Tilmeld til kursus på 6 mandage kl. 17-18 fra d. 4.1-8.2.21

 

Mindfulness kurser - online eller i Præstø

Få ro i tanker, følelser, krop og relationer og lær hvor nemt det er at genfinde din glæde. Kom med og oplev et skønt og afslappende mindfulness kursus med havudsigt, smuk natur, stilhed og god mad.

Datoer kommer snart

Positiv tænkning på Frederiksberg

Bliv din egen bedste ven. Et gratis kursus i at skabe en bedre og mere positiv livsstil. Du er, hvad du tænker; et enkelt, men meget sandt udsagn. Alt hvad vi siger, gør og føler har sin oprindelse i sindet. 

Tilmeld til 28.11.20 (udsolgt)

Stille sind cirklen

Kom med i et gratis online fællesskab på facebook, hvor vi deler tips og tanker omkring at få et stille sind. Alle er velkomne.

Læs mere om Stille sind cirklen

Mindfulness meditationer og online kurser

Træn mindfulness i dit eget tempo vha. guidede meditationsøvelser. Lær at håndtere e-mails og møder med mindfulness på online kursus.

Mindfulness i naturen

Slip tankerne for en stund og oplev at gå i naturen i stilhed sammen med andre - men med afstand, hvor du bliver guidet til at opleve de sanseoplevelser vi kan få ved at være i naturen. Datoer kommer.

Mindful healing

Mindfulness med healing og clairvoyance giver ro, glæde og balance. Kan foregå online, hos dig eller hos mig på Højstrupvej 9, 2665 Vallensbæk, gratis parkering og tæt ved offentlig transport. Se anmeldelser

Online clairvoyance

Vha. skærpet intuition stiller jeg ind på dine energicentre og fornemmer hvad der vil være godt for dig i den nærmeste fremtid.

 

Det positive mindfulness kursus i København

Har du mange tanker og vil du gerne lære at styre dem? Få mere ro, overskud og glæde ved hjælp af nemme mindfulness tips. Kl. 10-14

Datoer kommer.

Mindfulness meditation

Det er meget nemmere at meditere sammen med andre og det er meget nemmere at lære at meditere, når man bliver guidet. Kom igang med meditation på en god og nem måde. Også online. Datoer kommer.

Oplæg om mindful arbejdsdag

En mindful arbejdsdag med bla. gode hjernepauser og hensyn til hjernen kan mindske stress og øge vores energi, ro og fokus. Vores hjerne er konstant på arbejde, men den har brug for at vi passer på den for at vi kan være effektive og reducere risikoen for stress. Kontakt mig for at aftale nærmere.

 

Gavekort

Der tilbydes gavekort i alle priser. Kontakt mig med modtagers navn, mail og gavekortbeløb.

Foto v. MejFoto

"MIND BREAK giver et frikvarter. Jeg skal  specielt huske de dage, hvor jeg ikke synes jeg har tid. Der er det ekstra vigtigt jeg får nulstillet min hjerne. Jeg er begyndt at bruge teknikkerne i dagligdagen fx når det spidser til, så husker jeg lige at trække vejret godt et par gange og forestiller mig at jeg sender tankerne afsted i balloner."

Medarbejder,

Styrelsen for IT & Læring

"Jeg har deltaget i Mindfulness kurset hos Benedicte henover foråret, og har hver gang glædet mig til at komme næste gang. Over seks gange blev vi introduceret til- og fik prøvet mange forskellige typer mindfulness meditationer, som dels blev holdt indenfor- dels udenfor i naturen ved en fredfyldt lille sø. Vi fik også en del teori med, sparring og gode idéer til hver især at få det ind i vores hverdag. Hyggeligt at møde de andre søde deltagere, men bedst af alt var den ro, accept og professionelle tilgang man blev mødt med af Benedicte, hvilket for mit vedkommende betød at jeg for første gang har prøvet at koble fuldstændigt af under meditation - og have det rigtig rart bagefter. Jeg kan varmt anbefale at gå hos Benedicte, som jeg finder utroligt tillidsvækkende”. 

Helle

Mind Break v. Benedicte Due

info@mind-break.com

28400071

CVR 35313982

Forretningsbetingelser

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2019 Mind Break/Benedicte Due